EnriqueMania

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Forumul fanilor Enrique Iglesias din Romānia

5 posters

Haide sa-l aducem pe Enrique in Romania!!!

Guest
    Guest

Haide sa-l aducem pe Enrique in Romania!!! - Page 3 Empty .

Post  Guest Sun Sep 07, 2008 11:33 pm

Multumesc mult! Smile Cheers
    Licu
    Licu
    Īncepător
    Īncepător

Female Number of posts : 46
    Registration date : 2008-12-31

Haide sa-l aducem pe Enrique in Romania!!! - Page 3 Empty Re: Haide sa-l aducem pe Enrique in Romania!!!

Post  Licu Wed Dec 31, 2008 5:23 pm

si eu as vrea sa revina..bine defapt acum este in Romania dar as vrea sa aiba concert pentru fani,nu la Vanghelion unde se stie ce persoane se duc..mi-as dori mult sa vina :X
    Guest
    Guest

Haide sa-l aducem pe Enrique in Romania!!! - Page 3 Empty Re: Haide sa-l aducem pe Enrique in Romania!!!

Post  Guest Thu Jan 01, 2009 12:03 pm

Ai perfecta dreptate,mie chiar i-mi pare rau ca l-a chemat,ne-am facut de r***t Hammer
    Licu
    Licu
    Īncepător
    Īncepător

Post  Licu Thu Jan 01, 2009 3:08 pm

da..deci am ramas masca..saracu..unii doar au vrut niste autografe si atat..in rest nimeni..doar unii mai faceau poze si atat..
    Guest
    Guest

Post  Guest Thu Jan 01, 2009 6:34 pm

Sincer? Eu ma asteptam ca va fi nebunie totala sa vina un asemenea v.i.p in Romania,credeam ca vor tipa,vor inebuni cand o sa apara pe scena...cand colo total opusul,ma simteam eu penibil cand l-ea cerut sa ridice mainile sus si abea acolo cateva fete in fata le-au ridicat in rest toata lumea parea plictisita.Ce m-a mirat a fost ca prezentatoarea de la Antena3 a spus ca se astepta sa faca un show mai mare...dar ea nu a vazut ca nu avea cu cine?El chiar a incercat,a coborat si in public dar nici o reactie din partea lor.Nu ma asteptam la asa ceva! E Bored
    Licu
    Licu
    Īncepător
    Īncepător

Post  Licu Thu Jan 01, 2009 8:07 pm

oricum prezentatoarea aia nu avea pic de viata in ea..abia vorbea Laughing ..si pe mine m-au dezamagit..la fel ma asteptam din partea persoanelor sa fie ceva super tare dar..si cand a coborat..erau cativa care sa-i faca poze atat.
    Guest
    Guest

Post  Guest Thu Jan 01, 2009 8:13 pm

Culmea este ca ma uitam in aceasi zi pe Acasa la concertul lui din Belfast care de altfel a fost superb Rock Band ,si ma gandeam ca asa va fi si la Bucuresti Razz ...asa a si fost Razz
    Licu
    Licu
    Īncepător
    Īncepător

Post  Licu Thu Jan 01, 2009 8:16 pm

da Laughing initial la heroe ma speriasem ..speram sa n-o sarute pe babuta Laughing Laughing dar sunt curioasa daca a facut faza cu aparatu..la tv nu au aratat
    Guest
    Guest

Post  Guest Fri Jan 02, 2009 2:07 pm

https://www.youtube.com/watch?v=7gTmg4tiq-M

https://www.youtube.com/watch?v=NT5sGWcpmJ4&NR=1

https://www.youtube.com/watch?v=NT5sGWcpmJ4&NR=1
    Guest
    Guest

Post  Guest Fri Jan 02, 2009 2:08 pm

si mai sunt....cautati pe youtube Very Happy
    Licu
    Licu
    Īncepător
    Īncepător

Post  Licu Fri Jan 02, 2009 6:11 pm

grax abia astept sa vad si restu Very Happy
    Guest
    Guest

Post  Guest Thu Jan 08, 2009 7:00 pm

Prima data va felicit pentru acest site, chiar ma bucur ca fac parte din aceasta familie enriquemania. Am vazut deva de la revelion, sonorizarea a fost foarte proasta. Mai bine se canta pe un stadion, la sala palatului, la opera, unde sunt facute pentru concerte. Concertul de la Belfast jos palaria, aia sonorizare, nu la noi. Chiar si la sala polivalenta din bucuresti, se aude bine.

Sponsored content

Post  Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 01, 2024 2:16 am